Keresés
Close this search box.

RÓMAI ROLÓ, AVAGY A ROLÓS FÜGGÖNY ELŐNYEI

HOME DESIGN BUDA BLOG

Nem véletlen, hogy a római rolók iránti kereslet folyamatosan növekszik. Tudjon meg róluk többet cikkünkből!

Népszerűségüknek egyik oka az, hogy jóval kevesebb anyagot igényelnek, mint a hagyományos függönyök. Így természetesen az anyagmennyiség sem olyan jelentős, emiatt nem is nehéz emelni, ami a mosás és a vasalás esetén kulcsfontosságú is lehet akár. A kifeszített anyagon a minta sokkal szebben tud érvényesülni a szobában, mintha a függöny mellett omolna le. A szerkezetek készülhetnek fényáteresztő, illetve sötétítő anyagból is. Megoldható, hogy mindkét anyagból készül szerkezet és azokat helyezzük fel egymás mellé a falra. Ezzel a kombinációval az Ön kedvétől és a szituációtól függően váltogathatja, hogy a kilátást vagy a fény kizárását helyezi előtérbe. Előnye továbbá, hogy jóval a radiátor fölé van szerelve, így az anyag nem fogja el a meleget leengedett állapotban sem. A római roló szerkezet maga nem látszódik, az anyag gyönyörűen eltakarja.

Kiemelnénk a rolós függönyök egyik legnagyobb előnyét, hogy szabadon szabályozható a beáramló fény, a függőleges mozgatással különböző magasságokban megállított rolók izgalmas összképet eredményezhetnek a szobában. Modern, különleges megoldása az árnyékolás technikának, színt, életet lehet csempészni vele a szobákba.

Látogasson el Márvány utcai üzletünkbe, ahol élőben is megtekintheti, hogyan is néz ki a római roló. Ha kedvet kapott hozzá, üzletünkben segítünk a méretek kiszámolásában, az anyagok kiválasztásában, vállaljuk a varrást és a felszerelést is. Önnek csupán annyi a dolga, hogy az ízlésének megfelelő, a lakás stílusába beleillő anyagra rábólintson!
További lakberendezési ötletekért böngésszen honlapunkon és blog bejegyzéseink között.

Kapcsolódó termékek:

Ügyfélszolgálat

H-P: 10:00 – 15:00h

Tapétázás, függöny varrás, lakberendezés tanácsadás

Kedves Vásárlónk!

Üzletünk Május 1-én szerdán zárva tart.
Nyitás 2024. Május 2-án 10 órakor.
 
 

Május 1-én zárva vagyunk!