AZ EGYEDI FÜGGÖNYÖK ELŐNYEI

HOME DESIGN BUDA BLOG

Összegyűjtöttük, hogy miért jobb egyedi méretre varratni függönyöket, mint készen vásárolni őket!

Az első, és talán legfontosabb szempont, hogy a lakás adottságaihoz igazítjuk a függönyözési megoldásokat, Önnel együtt átbeszélve, megtervezve. Egyedi karnis-, ablak-, és aljzat méretek alapján készítjük el az árajánlatot, miután óriási és folyamatosan bővülő kínálatunkból kiválasztotta a szívéhez közelálló, a lakás stílusába tökéletesen beleillő anyagot. Természetesen, személyes tanácsadással, több éves tapasztalattal segítünk mindenkinek megtalálni a tökéletes színt, mintát, anyagot. Magas minőségű, prémium anyagokkal dolgozunk, így garantáltan hosszútávon, problémamentesen gyönyörködhet a kiválasztott anyagban. Varrónőink gyönyörűen, az előre megbeszélt igények alapján megvarrják a kiválasztott sötétítő és/vagy fényáteresztő anyagot, tapasztalt karnisszerelőink pedig precízen felhelyezik a karnist, illetve az elkészült függönyöket, római rolókat.

Az a tapasztalatunk, hogy az előre legyártott, készen vett függönyök esetében valamilyen probléma mindig felmerül, vagy túl hosszú, vagy túl rövid, és a tömeggyártásból fakadóan a minősége is jóval gyengébb. Tehát hosszú távon általában nem éri meg beruházni rájuk, mert utólag felmerülnek olyan költségek, energia-, és időráfordítások, melyekkel nem kalkulálunk a vásárlásnál. Korrigálás, felhajtás, javíttatás…

Nálunk mindössze annyi a feladata, hogy az óriási választékból kiragadja kedvencét, mi pedig elvégezzük az összes többi teendőt! Látogasson el Home Design üzletünkbe, és tekintse meg élőben kínálatunkat! 

Kapcsolódó termékek:

Ügyfélszolgálat

H-P: 10:00 – 15:00h

Tapétázás, függöny varrás, lakberendezés tanácsadás