Keresés
Close this search box.

AZ EGYEDI FÜGGÖNYÖK ELŐNYEI

HOME DESIGN BUDA BLOG

Összegyűjtöttük, hogy miért jobb egyedi méretre varratni függönyöket, mint készen vásárolni őket!

Az első, és talán legfontosabb szempont, hogy a lakás adottságaihoz igazítjuk a függönyözési megoldásokat, Önnel együtt átbeszélve, megtervezve. Egyedi karnis-, ablak-, és aljzat méretek alapján készítjük el az árajánlatot, miután óriási és folyamatosan bővülő kínálatunkból kiválasztotta a szívéhez közelálló, a lakás stílusába tökéletesen beleillő anyagot. Természetesen, személyes tanácsadással, több éves tapasztalattal segítünk mindenkinek megtalálni a tökéletes színt, mintát, anyagot. Magas minőségű, prémium anyagokkal dolgozunk, így garantáltan hosszútávon, problémamentesen gyönyörködhet a kiválasztott anyagban. Varrónőink gyönyörűen, az előre megbeszélt igények alapján megvarrják a kiválasztott sötétítő és/vagy fényáteresztő anyagot, tapasztalt karnisszerelőink pedig precízen felhelyezik a karnist, illetve az elkészült függönyöket, római rolókat.

Az a tapasztalatunk, hogy az előre legyártott, készen vett függönyök esetében valamilyen probléma mindig felmerül, vagy túl hosszú, vagy túl rövid, és a tömeggyártásból fakadóan a minősége is jóval gyengébb. Tehát hosszú távon általában nem éri meg beruházni rájuk, mert utólag felmerülnek olyan költségek, energia-, és időráfordítások, melyekkel nem kalkulálunk a vásárlásnál. Korrigálás, felhajtás, javíttatás…

Nálunk mindössze annyi a feladata, hogy az óriási választékból kiragadja kedvencét, mi pedig elvégezzük az összes többi teendőt! Látogasson el Home Design üzletünkbe, és tekintse meg élőben kínálatunkat! 

Kapcsolódó termékek:

Ügyfélszolgálat

H-P: 10:00 – 15:00h

Tapétázás, függöny varrás, lakberendezés tanácsadás

Kedves Vásárlónk!

Üzletünk Május 1-én szerdán zárva tart.
Nyitás 2024. Május 2-án 10 órakor.
 
 

Május 1-én zárva vagyunk!