Keresés
Close this search box.

TIPPJEINK SKANDINÁV TÍPUSÚ LAKBERENDEZÉSHEZ

HOME DESIGN BUDA BLOG

Ma már Magyarországon is egyre kedveltebb a skandináv lakberendezési irányzat, és ennek megfelelően bővülnek a skandináv stílus ihlette lehetőségek is.

A skandináv lakberendezésű otthonokban egyértelműen a fehér szín dominál, elsősorban a falakon, esetleg a tört fehér, világos szürke vagy bézs váltja fel a fehér vonalat, de a világos szín az adott. Így érhető el, hogy minél világosabb környezetet teremtsünk otthonunkban. Ehhez járulhatnak hozzá még a nagy üvegablakok, teraszajtók, melyek tovább világosítják és tágítják a teret. A letisztult színek mellett a formák és a minták is a visszafogottabb stílust követik.
Nem csak a falakról, a bútorszövetekről, textilekről és a szőnyegekről is világos árnyalatok köszönnek vissza. Az irányzat követői szívesen merítenek ihletet a természetből, és választanak natúr fa bútorokat, melyek csodásan mutatnak a fehér falak előtt. Burjánzó, zöld szobanövényekkel és az apró, színes kiegészítőkkel gyönyörűen fel lehet dobni az összképet.

A modern, de egyben elegáns irányzat az „egyszerű, de nagyszerű” elvet követi. Éppen ezért függöny és szőnyeg anyagok esetében a természetes hatású anyagokat helyezzük előtérbe. 

Kapcsolódó termékek:

Ligne Pure Legacy szőnyegLigne Pure Legacy szőnyeg minta
Ligne Pure Legacy szőnyeg
Ajánlatot kérek
Traces szőnyegTraces szőnyeg minta
Ligne Pure Traces szőnyeg
Ajánlatot kérek
Rhythm szőnyegRhythm szőnyeg minta
Ligne Pure Rhythm szőnyeg
Ajánlatot kérek
Oat szőnyegOat szőnyeg minta
Ligne Pure Oat szőnyeg
Ajánlatot kérek
Dotted szőnyegDotted szőnyeg minta
Ligne Pure Dotted szőnyeg
Ajánlatot kérek

Ügyfélszolgálat

H-P: 10:00 – 15:00h

Tapétázás, függöny varrás, lakberendezés tanácsadás

Kedves Vásárlónk!

Üzletünk Május 1-én szerdán zárva tart.
Nyitás 2024. Május 2-án 10 órakor.
 
 

Május 1-én zárva vagyunk!