Keresés
Close this search box.

LAKBERENDEZÉSI ÖTLETEK APARTMANOKBA

HOME DESIGN BUDA BLOG

Kiadó apartmanokban egyáltalán nem mindegy, hogy milyen környezetben fogadjuk vendégeinket. Szeretnénk, ha komfortosan éreznék magukat, visszatérő vendégek válnának belőlük és további ismerőseiknek is ajánlanák az általunk biztosított szobákat. Ehhez viszont az kell, hogy mi is kellő figyelmet fordítsunk arra, hogy kihozzuk a maximumot a kiadó szobáinkból és a hosszantartó minőséget szem előtt tartsuk.

Kifejezetten ajánljuk elővigyázatosság szempontjából, hogy a padlóra lángmentes padlószőnyeget válasszunk. Üzletünkben a Smartstrand osztrák márkát forgalmazzuk, mely padlószőnyegek szálai természetes alapanyagnak, a kukorica rostnak köszönhetően nem hullanak, bolyhozódnak. Könnyű tisztíthatóságuk további előnyös szempont, ha hosszútávú beruházásba fogunk bele. Hasonló szempontok alapján ajánljuk Aquaclean bútorszövet kollekciónkat. Kutya-macskabarát, sokgyermekes családokba is tökéletesen helytállnak az Aquaclean szövetek. Legyen az bor, kávé, kakaó vagy sár folt, nedves törlőkendővel könnyen eltávolíthatjuk őket az anyagról anélkül, hogy a pacák nyomot hagynának maguk után. A széles kínálatnak hála ma már nem csak egyszínű, homogén anyagokból választhatunk, hanem bőven van lehetőségünk mintás, lemosható bútorszövetekkel feldobni az enteriőrt.

Ha otthonossá szeretnénk varázsolni a szobákat, akkor elengedhetetlen feltétel, hogy függönyökkel lágyítsunk az összképen. Fényáteresztő anyagok sűrűségétől függően korlátozhatjuk a belátást és a napfény beáramlását, a sötétítő függönyök pedig a teljes fénykizárást biztosítják, de dekorsálként is funkcionálhatnak. További előny, hogy a visszahangzást is gátolják, hiszen a hanghullámok nem a kemény üvegről, hanem a lágy anyagról verődnek vissza.

Home Design üzletünkben személyes tanácsadással segítünk megtervezni a tökéletes enteriőrt. Látogasson el hozzánk, és tekintse meg élőben szőnyeg, bútorszövet és függönyanyag mintáinkat! 

Kapcsolódó termékek:

Ügyfélszolgálat

H-P: 10:00 – 15:00h

Tapétázás, függöny varrás, lakberendezés tanácsadás

Kedves Vásárlónk!

Üzletünk Május 1-én szerdán zárva tart.
Nyitás 2024. Május 2-án 10 órakor.
 
 

Május 1-én zárva vagyunk!