Keresés
Close this search box.

TAPÉTA ÖTLETEK KÁVÉZÓKBA

HOME DESIGN BUDA BLOG

Sorra nyílnak Budapesten az újhullámos kávézók, melyek a különleges kávék és isteni sütik mellett további élményeket is nyújthatnak számunkra – ez pedig már csakis a lakberendezésen múlik.

Mielőtt megszerveznénk családi/baráti találkozót, meetinget, vagy informális tárgyalást egy ügyféllel, legtöbben előbb utána járunk, hogy melyik vendéglátóegység lenne a legideálisabb az alkalomhoz. Időtöltés szempontjából egyáltalán nem mindegy, hogy milyen környezetben, hangulatban kapcsolódunk ki, vagy épp fektetjük le egy kezdeti projekt alappilléreit.
Nemcsak a bútorokon és kiegészítőkön van a hangsúly, hiszen a figyelem leginkább az összképre terelődik. Éppen ezért nem mindegy, hogy milyen tapéta kerül a falra, milyen atmoszféra lengi be a kávézót. Azt sem szabad elfelejtenünk, hogy nagy üvegablakos, utcafronti, teraszos kávézóknak óriási lehetőség, hogy esztétikailag ragadják meg a gyalogosok, turisták, arra tévedők figyelmét. Egy domináns, életteli tapéta a falon csodákra képes; magára vonja a tekinteteket és beinvitálja a vendégeket. A mai világban az sem elképzelhetetlen, hogy a közösségi médiában aktív bloggerek/vloggerek a kávézók által teremtett hangulat, környezet, esztétikai szempontok alapján választanak helyszínt a következő kép, videó vagy blog bejegyzés „háttereként”, amely tökéletes marketingként funkcionálhat a kávézó számára, hiszen egyetlen megjelöléssel, hivatkozással percek alatt érhetnek el több ezer embert. Amit talán otthoni környezetben túlzásnak érezhetünk, annak egy kávézóban nyugodtan teret adhatunk. Gyümölcsöt habzsoló majmok, táncoló elefántok, kolibrik, egzotikus növények, pálmafák, banánfa levelek és természetesen még sorolhatnánk, hogy mennyi szemet megragadó lehetőség nyílik a vendéglátó egységeknek.

Összeválogattunk olyan tapétákat, melyek szerintünk tökéletesen megállják a helyüket újhullámos, modern kávézókban.

Home Design üzletünkben a képeken szereplő tapéták mindegyike megtekinthető. Látogasson el bemutatótermünkbe, ahol több éves tapasztalattal, személyes tanácsadással segítünk a választásban.

Dobja fel a kávézó, étterem vagy bár összképét szegélylécekkel! Első ránézésre talán elsiklik a tekintetünk felettük, de egy isteni kávé és jó társaság mellett óhatatlanul elidőzünk a helyiségben, és máris feltűnnek azok a kis “finomságok”, melyeket elrejtettünk az enteriőrben!

Kapcsolódó termékek:

Ügyfélszolgálat

H-P: 10:00 – 15:00h

Tapétázás, függöny varrás, lakberendezés tanácsadás

Kedves Vásárlónk!

Üzletünk Május 1-én szerdán zárva tart.
Nyitás 2024. Május 2-án 10 órakor.
 
 

Május 1-én zárva vagyunk!