Keresés
Close this search box.

LAKBERENDEZÉSI ÖTLETEK KIADÓ LAKÁSOKHOZ

HOME DESIGN BUDA BLOG

Nagyon sok megkeresés ér bennünket, hogy hogyan lehetne kiadó lakásokból kihozni a maximumot anélkül, hogy horror összegeket költenénk a felújtásra, de mégis hosszútávú kényelmet biztosítsanak a kiválasztott lakberendezési cikkek.

Első, és talán legfontosabb döntés, hogy milyen stílust szeretnénk végig vonultatni a kiadó lakásban. Célközönségünknek megfelelően, nők vagy férfiak, fiatal vagy idősebb korosztály, érdemes átgondolni a lehetőségeket. Természetesen, átmeneti megoldással is előrukkolhatunk, semleges színekkel és visszafogott mintákkal, amit nem kell személyekhez, generációkhoz igazítanunk.

Kiadó lakások esetén általában a hangsúly a hosszútávú befektetésen nyugszik. Természetesen nem állunk neki két évente egy teljeskörű felújításnak, ezért középpontba kell helyeznünk a strapabírást és tartósságot. Talán, ami a legfontosabb: prémium minőségelérhető áron. Üzletünkben legjobb tudásunk szerint segítünk a legszuperebb ár-érték arányú termékeink közül kiválasztani az adott lakásba tökéletesen beleillő tapétát, textilt, bútorszövetet, vagy szőnyeget. Például, Aquaclean bútorszövet kínálatunk garantáltan hosszútávú befektetésnek bizonyul. Lemosható bútorszövetek révén könnyen eltávolíthatjuk róluk a foltokat, legyen szó kávé, bor vagy kakaó pacáról, csupán egy nedves törlőkendőre van szükségünk. A gyártók elsősorban kutya-macska barát, gyermekes családoknak ajánlják, úgyhogy nem kell tartanunk attól, hogy ne bírnák a strapát.

Ha a kiadó lakásunkat külföldieknek tartogatjuk és Airbnb-ként szeretnénk működtetni, akkor bátran játsszunk az életteli színekkel és mintákkal. Mivel többnyire rövidtávon szállnak meg, ezért nem kell tartanunk attól, hogy tudnak-e azonosulni a kiválasztott tapétával. Sőt, vonzóvá is tehetjük a lakást egy frappáns tapétával, emellett pedig emlékezetessé az ott töltött perceket.

Merítsen ihletet képválogatásunkból! A képeken szereplő tapéták mindegyike megtekinthető, illetve megrendelhető Home Design üzletünkben vagy online. Szívesen segítünk megtervezni a tökéletes enteriőrt, összképet, amellyel lenyűgözheti leendő bérlőit!

Kapcsolódó termékek:

Ügyfélszolgálat

H-P: 10:00 – 15:00h

Tapétázás, függöny varrás, lakberendezés tanácsadás

Kedves Vásárlónk!

Üzletünk Május 1-én szerdán zárva tart.
Nyitás 2024. Május 2-án 10 órakor.
 
 

Május 1-én zárva vagyunk!