Keresés
Close this search box.

LAKBERENDEZÉSI ÖTLETEK JÓGATEREMBE

HOME DESIGN BUDA BLOG

Az utóbbi években sorra nyílnak meg a jógastúdiók, jógatermek, ami nem is csoda, hiszen a jóga közismerten jótékony hatással van a testre és a lélekre, ezáltal pedig tökéletes feltöltődést jelent a szürke hétköznapok során.

Akiktől nem áll távol a jógázás, azok számára szinte nem is kell megemlítenünk, hogy nemcsak az óra színvonala és az oktató stílusa játszik óriási szerepet a sport általi kikapcsolódásban, hanem a környezet is, amiben az időnket töltjük. Egy fárasztó, stresszes nap után felüdülést jelent betoppanni a jógaterembe, pláne, ha az a „nyugatom szigete” érzést árasztja magából. Ahhoz, hogy nyugodt, békés környezetté váljon a stúdiónk, törekedünk kell a színek és minták közötti harmónia megteremtésére. Az életteli színek és domináns minták helyett válasszunk a pasztell árnyalatok közül, a minták terén pedig finom, lágy motívumokkal dobjuk fel az összképet. A növény, virág, és levél mintázatú tapéták gyönyörűen mutatnak, de madarakkal és keleti motívumokkal is dekorálhatjuk a falakat, az összkép mesés lesz.

Ha kiválasztottuk a tapétát, utána érdemes a figyelmünket a függönyöknek szentelni. Leginkább függönyökkel lágyíthatunk a tereken, hiszen megtörik a szigorú, egyenes vonalakat, és lágyan omlanak le az ablak előtt. Fényáteresztőre már csak a belátás korlátozása miatt is szükségünk lehet, de további előnyük, hogy gátolják a visszahangzást, hiszen a hanghullámok nem a kemény ablaküvegről, hanem a finom anyagról verődnek vissza.

Számos tapéta kollekcióhoz tartozik textil kollekció is, így sokkal könnyebben megteremthetünk a harmóniát az enteriőrben. Nem kell aggódnunk, hogy esetleg a színek és a minták ütni fogják egymást, vagy árnyalatnyi különbségek merülnek fel, hanem garantáltan összhangban lesz egymással a kiválasztott tapéta és függöny anyag.

 Inspirálódjon újdonságainkból, majd tekintse meg élőben bemutatótermünkben termékeinket!

Kapcsolódó termékek:

Ügyfélszolgálat

H-P: 10:00 – 15:00h

Tapétázás, függöny varrás, lakberendezés tanácsadás

Kedves Vásárlónk!

Üzletünk Május 1-én szerdán zárva tart.
Nyitás 2024. Május 2-án 10 órakor.
 
 

Május 1-én zárva vagyunk!