Keresés
Close this search box.

SZŐNYEG KISOKOS

HOME DESIGN BUDA BLOG

Összegyűjtöttük legkeresettebb típusainkat, hogy megnézzünk a legfontosabb tulajdonságaikat!

Nemcsak az egyének ízlése és a lakás hangulata határozza meg, hogy milyen szőnyeg kerül a padlóra, hanem maga az alapanyag is, amiből készült. Nappalikba például inkább a strapabíróbb, minőségibb verziókat ajánljuk, hogy a mindennapos igénybevétel ellenére is hosszútávon gyönyörködhessünk bennük. A viszkóz és gyapjú, illetve a kettő keveréke természetes mivoltuknak köszönhetően garantálják a hosszantartó strapabírást.

Hálószobákba szívesen ajánljuk a shaggy típusúakat. Finom, hosszú szálú szőnyegek, melyekkel melegséget csempészhetünk az enteriőrbe. Ágy mellé, kilépőként sokan szeretik elhelyezni őket, hiszen így reggel, ébredés után máris a puha szőnyegen landolhatunk. Esztétikai szempontból is kiemelkedők, nappaliban a kanapé előtt csodásan mutatnak. Egy nagyobb összejövetel során esetleg azok, akiknek nem jut több hely az ülőgarnitúrán, lekucoroghatnak a finom szőnyegre. A gyerekek is kifejezetten imádják ezt a típust, így a bátrabb szülők akár gyerekszobába is választhatják őket.

A kilim típusúak igen megosztók Érdeklődőink között. Vannak, akik egyből a kilimet keresik, mások pedig az első tapintás után kijelentik, hogy na ezt biztosan nem szeretnék az otthonukban látni. Mi szeretjük az organikus anyagból, kézzel készített kilimeket, hiszen gyönyörűen feldobhatják a nappali hangulatát.

További ötletekért, inspirációért böngésszen honlapunkon újdonságaink között, vagy látogasson el Márvány utcai bemutatótermünkbe és tekintse meg élőben teljes kollekciónkat!

Kapcsolódó termékek:

Ügyfélszolgálat

H-P: 10:00 – 15:00h

Tapétázás, függöny varrás, lakberendezés tanácsadás

Kedves Vásárlónk!

Üzletünk 2024. március 29. és 2024. április 1. között zárva tart.
Nyitás 2024. április 2-án 10 órakor.

Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánunk!

Húsvét pénteken és hétfőn zárva vagyunk!