Keresés
Close this search box.

SZŐNYEG TANÁCSOK GYEREKEK ÉS HÁZIÁLLATOK MELLÉ

HOME DESIGN BUDA BLOG

Ismerős az érzés, amikor kifröccsen valamilyen ital a szőnyegre és szívbajt kapunk, vagy amikor a kutyus a sáros, erdei kirándulás után végig szalad az egész szobán, majd a kedvenc foteljében landol, mi pedig lefagyva állunk az ajtóban? Szerencsére, mára már megspórolhatjuk magunknak az ezzel járó idegeskedést, ha kellő figyelmet fordítunk a megfelelő szőnyeg kiválasztására!

Nagyon világos színeket nem ajánlunk gyerekszobába, inkább a sötétebb bézs vagy szürke árnyalatokat preferáljuk, mert kevésbé látszik meg rajtuk a szennyeződés. Frissen ráfröccsent kakaó vagy sáros mancsnyomok esetén a szennyeződést érdemes úgy eltávolítani, hogy nem szétkenjük a szálakon, hanem megpróbáljuk minél jobban egy helyre terelni azt, és  egy nedves törlőkendővel felitatjuk, vagy valamilyen tisztító spray-vel finoman letöröljük.

Legstrapabíróbb márkáink közül a Smartstrand-et emeljük ki. Természetes alapanyagból, kukorica rostból készítik a padlószőnyegeket, melyből fakadóan nem hullanak, bolyhozódnak a szálak. Kisgyermekes családokba kifejezetten ajánljuk őket, mivel a kicsik nem lélegzik be a szöszöket és a szálak ellenállnak a szennyeződéseknek is! A gyerekek szeretnek a szőnyegen ücsörögni, játszani, pihenni, úgyhogy a puha, lágy tapintású Smartstrand garantáltan tökéletes választás! Kutya-, macskabarát családok kedvelt terméke, hiszen a foltok egyszerűen, tiszta vízzel eltávolíthatók, a természetes alapanyagból fakadóan pedig strapabírók, antiallergének.A bútorszövetek világában az Aquaclean szöveteket ajánljuk szívesen gyerekek, kutyák és macskák mellé.

Látogasson el Home Design üzletünkbe és tekintse meg élőben kínálatunkat! Személyes tanácsadással szívesen segítünk a választásban! 

Ügyfélszolgálat

H-P: 10:00 – 15:00h

Tapétázás, függöny varrás, lakberendezés tanácsadás

Kedves Vásárlónk!

Üzletünk Május 1-én szerdán zárva tart.
Nyitás 2024. Május 2-án 10 órakor.
 
 

Május 1-én zárva vagyunk!