Keresés
Close this search box.

HARLEQUIN LILAEA TEXTIL KOLLEKCIÓ

HOME DESIGN BUDA BLOG

Bemutatjuk 2017 egyik legszebb textil gyűjteményét, a Lilaea névre hallgató kollekciót, melyet a Harlequin hozott létre közösen a híres Clarissa Hulse tervezővel.

Clarissa Hulse a brit textil- és tapéta világ legfényesebb csillaga, neve szinonimájává vált a gyönyörű és különleges lakástextilekkel és tapétákkal. A Lilaea kollekció Clarissa védjegyeit képviselteti, azaz botanikus minták, intenzív és extravagáns színek jelennek meg a textileken.
Számos előnye lehet egy jól megválasztott sötétítő függönynek, bútortextilnek. Nemcsak lenyűgöző hatást érhet el, ha a színek és a textúrák harmonizálnak, s dekoratív keretet adhat a lakás stílusának, de a függönyök egyik legnagyobb előnye, hogy a hanghullámok a kemény üveg helyett, a lágy textilről verődnek vissza, így megakadályozzák, hogy visszhangozzon a lakás.

Ha úgy érzi, hogy szívesen változtatna otthona stílusán, hangulatán, de elkerülné a lakás felújítással járó őrületet, tökéletes megoldás lehet, ha apró részletekre helyezi a hangsúlyt, és a bútorszöveteket, függönyöket cseréli le elsőként. Merítsen ötleteket cikkünkből, ismerje meg a csodás Lilaea textil kollekciót!

Kapcsolódó termékek:

Products not found

Ügyfélszolgálat

H-P: 10:00 – 15:00h

Tapétázás, függöny varrás, lakberendezés tanácsadás

Kedves Vásárlónk!

Üzletünk Május 1-én szerdán zárva tart.
Nyitás 2024. Május 2-án 10 órakor.
 
 

Május 1-én zárva vagyunk!