Keresés
Close this search box.

TIPPJEINK A TÖKÉLETES FÜGGÖNY KIVÁLASZTÁSÁHOZ

HOME DESIGN BUDA BLOG

Talán akkor vesszük észre igazán, hogy milyen fontos része otthonunknak a függöny, mikor valamilyen oknál fogva lekerül a karnisról. Ilyenkor sokan üresnek, érzik az enteriőrt, és a hiányérzet mind addig fennmarad, míg vissza nem kerülnek a megszokott anyagok az ablak elé.

Gyönyörűen új ruhába öltöztethetjük otthonunkat, ha a régi függönyök helyett egyedi méretek alapján újakat varratunk, melyek az enteriőrbe is tökéletesen beleillenek majd. Honlapunkra folyamatosan feltöltjük legújabb kollekciókról készült enteriőr fotókkal, melyek segítségül szolgálhatnak Érdeklődőinknek, hogy milyen stílusú, mintázatú anyagot szeretnének viszont látni otthonukban. Előzetesen ötleteket gyűjthetnek és eldönthetik, hogy fényáteresztő és/vagy sötétítő anyagot szeretnének, dekorsállal vagy drapériával szeretnének-e keretet adni az ablakoknak. Fontos figyelembe venni a szobában uralkodó színeket és mintákat, melyek meghatározzák, hogy milyen anyagot válasszunk. Az összhatást fokozhatjuk, ha a függönyanyag a bútorszövettel, a kanapén pihenő párnákkal harmonizál, illetve, ha a lakás több pontjáról is visszaköszön.

Természetesen üzletünkben személyes tanácsadással egybekötve mutatjuk be termék kínálatunkat, így a honlapról való inspirálódás csak megkönnyíti Érdeklődőinknek az orientációt, de enélkül is megtaláljuk a tökéletes verziót. Számunkra nagy segítség, ha az ablakokról, illetve a környezetről, ahova az új függöny kerül fényképeket készítenek, hogy itt az üzletünkben pontosabb tanácsadással tudjunk szolgálni. A kiválasztott mintásálakat a döntés megkönnyítése érdekében haza is tudják vinni, hogy az otthoni fényviszonyokban is meg lehessen tekinteni. Amint megszületett a döntés az új anyagról, a pontos ablak és karnis méretek alapján elkészítjük az árajánlatot. Ha még nincsen karnis felszerelve, akkor azt is szívesen ajánlunk, melyhez egyből hozzá is tudjuk nézni a kiválasztott mintasálat.

Szolgáltatásaink közé tartozik, hogy személyre szabott tanácsadással egybekötött helyszíni felmérést és varrást is vállalunk, megbízható karnis szerelőink pedig fel is szerelik a frissen elkészült, egyedi méretre szabott függönyöket!
Látogasson el Home Design üzletünkbe és tekintse meg élőben kínálatunkat!

Ha szakítana a hagyományos függönyözéssel, akkor egyéb árnyékolástechnikai megoldásokat is szívesen ajánlunk Önnek, és bevezetjük a pliszék, sávrolók, római rolók és a japán panelek világába!

Kapcsolódó termékek:

Ügyfélszolgálat

H-P: 10:00 – 15:00h

Tapétázás, függöny varrás, lakberendezés tanácsadás

Kedves Vásárlónk!

Üzletünk Május 1-én szerdán zárva tart.
Nyitás 2024. Május 2-án 10 órakor.
 
 

Május 1-én zárva vagyunk!