Keresés
Close this search box.

SCION MR FOX RÓKÁS TAPÉTA ÉS FÜGGÖNY KOLLEKCIÓ

HOME DESIGN BUDA BLOG

Eljött az ideje, hogy Olvasóinkkal is megismertessük a legnépszerűbb és legkedveltebb angol rókát, Mr Fox-t!

Mr Fox és kistestvére, Little Fox nemcsak a kicsik körében tarolnak, hanem a felnőttek szívébe is gyorsan belopták magukat. Stílusos és modern kinézetükkel számos nappali, előszoba, és gyerekszoba hangulatát emelik. Vidámságot sugároznak, mely kombinálva a többi kreatív és modern mintával és életteli színnel, garantáltan mosolyt csalnak a vendégek arcára.

Mr Fox születésének története igazán egyedi, hiszen a tervezők egy közlekedési tábla szimbólumáról merítettek ötletet a kis róka megalkotásához. Pár évvel ezelőtt a Scion gyár környékén elterjedtek a rókák, ezért számtalan közlekedési tábla díszíti az utakat arrafelé, hogy figyelmeztessék az autósokat a rókákra. A Scion alkotóinak megtetszett a táblán lévő róka szimbólum, melyet kicsit átalakítva létrehozták Mr Fox-t, aki máris mintaként szerepelt a tapétáikon. Rögtön meghódította a világot, így a kezdeti pár színű tapéta kollekciót kibővítették számtalan színárnyalattal, illetve Mr Fox már a szőnyegeken és textil anyagokon is megjelent. Azóta is óriási sikernek örvend, és társaival, Spike sünivel és Lintu madárral egyedi és vidám összképet varázsolnak számtalan lakásban.

Látogasson el üzletünkbe akár gyermekével, hogy együtt válogassanak Scion katalógusainkból, előtte pedig gyűjtsenek tapéta és függöny ötleteket honlapunkon! 

Kapcsolódó termékek:

Scion Lintu tapéta
Scion Lintu tapéta
Ajánlatot kérek
Scion Mr Fox tapéta
Ajánlatot kérek

Ügyfélszolgálat

H-P: 10:00 – 15:00h

Tapétázás, függöny varrás, lakberendezés tanácsadás

Kedves Vásárlónk!

Üzletünk Május 1-én szerdán zárva tart.
Nyitás 2024. Május 2-án 10 órakor.
 
 

Május 1-én zárva vagyunk!