Keresés
Close this search box.

EIJFFINGER LINO TAPÉTA KOLLEKCIÓ

HOME DESIGN BUDA BLOG

A természetes színek és minták képviselője.

A holland Eijffinger Lino kollekciója az egyszerű színek erejével hódít érdeklődőink között. A katalógusban a finom színek dominálnak, melyeknek különböző árnyalatait használták fel a designerek a vlies tapéták megtervezése során. A szürkés drapp, krém szín, barna, zöld és kék árnyalatok mind a naturalista stílus képviselői.

A természet közelsége központi szerepet kapott, amely egyértelműen megmutatkozik a minták és színek játékában. A határtalan univerzum, a végtelen ég és tengerek, az időtlenség különleges atmoszférája lengi körül a kollekciót, ámulatba ejtve mindenkit, akinek a kezébe kerül. Az időtlenség érzete megjelenik a naturalista stílusban szintén, hiszen egyszerűsége és tisztasága kortalan, sosem megy ki a divatból.

A megnyugtató színek és botanikus minták csodás összjátéka nyugodt, békés hangulatot teremt a lakásokba. Egy pörgős, stresszes nap után felüdülés hazaérkezni, megpihenni a kanapén, míg a „nyugalom szigete” hatalmába keríti a családot. Ha pedig inkább életteli, színpompás vinyl tapétákat keres otthonába, ajánljuk figyelmébe egy további cikkünkben bemutatott kollekciónkat ugyanettől a márkától, a Sundari katalógust! 

Kapcsolódó termékek:

Ügyfélszolgálat

H-P: 10:00 – 15:00h

Tapétázás, függöny varrás, lakberendezés tanácsadás

Kedves Vásárlónk!

Üzletünk Május 1-én szerdán zárva tart.
Nyitás 2024. Május 2-án 10 órakor.
 
 

Május 1-én zárva vagyunk!