Keresés
Close this search box.

FÜGGÖNY VARRÁSI SZOLGÁLTATÁSUNK

HOME DESIGN BUDA BLOG

Kellő figyelmet fordítunk arra, hogy Érdeklődőinknek a függöny az anyag kiválasztásán túl ne okozzunk fejtörést, ezért teljes körű függöny varrási szolgáltatást nyújtunk számukra.

Amint sikerült eldönteni, hogy fényáteresztő és/vagy sötétítő, blackout vagy dimout anyagból készüljön az egyedi méretre szabott függöny, az anyag beérkezése után mi egyből továbbítjuk a varrodánknak. Varrónőink az előre megbeszélt igények alapján gyönyörűen és precízen varrják meg az anyagokat. Leterheltségüktől függően, kb. 1-2 hét alatt készen is vannak, mi pedig máris telefonálunk Önnek, hogy minél előbb felkerülhessen a karnisra frissen elkészült függöny. Ha még nincsen karnis felhelyezve, szívesen ajánlunk megbízható szakembereket, akikkel évek óta zökkenőmentesen dolgunk együtt. Karnis választékunkat Home Design bemutatótermünkben személyesen is megtekinthetik, melyekhez egyből hozzá is nézhetjük a mintasálakat.

Árnyékolástechnikai megoldások közül foglalkozunk pliszé, roletta, sávroló, római roló és japán panel szerkezetek gyártatásával is. Ezek közül kiragadnánk a római rolókat, melyeknek anyagát szintén varrónőink varrják meg. Készülhetnek fényáteresztő és sötétítő, blackout anyagokból is, melyek kifeszítve lógnak a függőleges mozgatással szabályozható szerkezetről. A különböző magasságokban megállított anyagok nem csak praktikusak, de esztétikai szempontból is kiemelkedők. Az anyagokat tekintve csak is vásárlóink ízlésén és lakásuk stílusán múlik, hogy melyiket választják, határ a csillagos ég!

Látogasson el Márvány utcai üzletünkbe, ahol személyre szabott tanácsadással egybekötve mutatjuk be óriási és folyamatosan bővülő függöny kínálatunkat!

Kapcsolódó termékek:

Ügyfélszolgálat

H-P: 10:00 – 15:00h

Tapétázás, függöny varrás, lakberendezés tanácsadás

Kedves Vásárlónk!

Üzletünk Május 1-én szerdán zárva tart.
Nyitás 2024. Május 2-án 10 órakor.
 
 

Május 1-én zárva vagyunk!