Keresés
Close this search box.

HOGYAN ZAJLIK A SZŐNYEG VÁSÁRLÁS NÁLUNK

HOME DESIGN BUDA BLOG

Gyakran ajánljuk Érdeklődőinknek, hogy előzetesen böngésszenek honlapunkon, gyűjtsenek ötleteket, hogy nagyjából körvonalazódjon bennük, hogy milyen stílusú, mintázatú, anyagú szőnyeg variációkat képzelnek el az adott szobában. Weboldalunkon márka szerint kategorizáltuk őket, blog bejegyzéseink között pedig gyakran adunk tájékoztatást az alapanyagokról, illetve szőnyegajánlásokat teszünk különböző helyiségekbe.

Home Design üzletünkben személyes tanácsadással egybekötve mutatjuk be fogásmintáinkon keresztül választékunkat. Számunkra nagy segítség, ha fényképeken bemutatják az adott szobát, ahova a szőnyeg kerül, így tanácsadásunk is pontosabb lesz. A döntés megkönnyítése érdekében Érdeklődőink hazavihetik a fogásmintákat, hogy az otthoni környezetben is megtekinthessék a mintákat, illetve, hogy azok a családtagok is elmondhassák a véleményüket, akik nem tudtak részt venni a kiválasztási folyamatban, itt az üzletünkben.

Ha még nem döntöttek a méretekről, akkor ajánljuk, hogy a padlóra fektessenek le egy lepedőt vagy törölközőt, és úgy hajtogassák be, ahogyan szeretnék majd, hogy a szőnyeg látszódjon. Minden márka különböző fix méreteket forgalmaz, de egyedi méretre szabásra is lehetőség van a Miroo nevű márkánknál. Megrendeléstől számítva kb. 2-3 hét a beérkezési idő. Telefonon értesítjük Vásárlóinkat, amint át tudják venni üzletünkben az újdonsült szőnyeget.

Látogassanak el Márvány utcai bemutatótermünkbe és tekintsék meg élőben teljes kínálatunkat! 

Kapcsolódó termékek:

Ügyfélszolgálat

H-P: 10:00 – 15:00h

Tapétázás, függöny varrás, lakberendezés tanácsadás

Kedves Vásárlónk!

Üzletünk Május 1-én szerdán zárva tart.
Nyitás 2024. Május 2-án 10 órakor.
 
 

Május 1-én zárva vagyunk!