Keresés
Close this search box.

HARLEQUIN LUCERO TAPÉTA KOLLEKCIÓ

HOME DESIGN BUDA BLOG

Megérkezett üzletünkbe a várva várt Harlequin Lucero tapétakönyv, mely egyből belopta magát a szívünkbe! Reméljük Olvasóinkat is lenyűgözi majd az egyediség és elegancia jegyében megalkotott kollekció!

Ki ne hallotta volna még azt a közhelyt, miszerint a „név kötelez”. A Lucero katalógus esetében ezt az irányvonalat követve tervezték meg a designerek a szebbnél szebb tapétákat. A természetes fény játékaiból merítettek ihletet a tervezők, így nem véletlen, hogy a spanyol Lucero nevet válaszották a kollekciónak. A név jelentése „Fényes csillag”, „Fény”.

A kollekció a nevéből fakadó elvárásoknak tökéletesen megfelel. A gyöngyházfényű, visszafogott színek mellett bevállalósabb, dominánsabb csillogású minták is megjelennek. Az ízléses és stílusos kombinációknak köszönhetően pedig harmonikus összképet eredményeznek a különböző színek és minták. A folyamatos innováció révén olyan egyedi és különleges tapéták közül válogathatnak Érdeklődőink, melyek garantáltan nem köszönnek vissza ismerőseik lakásában. Még csodásabb hatást lehet elérni, ha a tapétákat és a Harlequin Lucero textileket összehangolják, így a fal mellett leomló függönyök dekoratív keretként is funkcionálhatnak.

Képválogatásunkkal szeretnénk bemutatni a kollekció hangulatát, de valljuk, hogy egyik kép sem képes visszaadni azt a tündöklést, amit a tapéták élőben mutatnak. Home Design üzletünkben megtekinthető a teljes Lucero kollekció!

Kapcsolódó termékek:

Harlequin Azurea tapéta
Ajánlatot kérek
Harlequin Baroc tapéta
Ajánlatot kérek

Ügyfélszolgálat

H-P: 10:00 – 15:00h

Tapétázás, függöny varrás, lakberendezés tanácsadás

Kedves Vásárlónk!

Üzletünk Május 1-én szerdán zárva tart.
Nyitás 2024. Május 2-án 10 órakor.
 
 

Május 1-én zárva vagyunk!