Keresés
Close this search box.

SÖTÉTÍTŐ FÜGGÖNY KISOKOS

HOME DESIGN BUDA BLOG

Olykor a sötétítő függönyök a fénykizáráson túl dekorációs elemként is szolgálnak, ezért egyáltalán nem mindegy, hogy milyen anyag kerül az enteriőrbe.

Ha a fénykizárás az elsődleges szempont, akkor mindenképp blackout vagy dimout anyagot ajánlunk. A blackout 100%-ban, a dimout 85-90%-ban biztosítja a fénykizárást, ezért garantáltan besötétíti az adott szobát, bizonyosan esetekben a redőnyt helyettesítik. Télen bent tartják a meleget a szobában, nyáron pedig hűs helyiséget biztosítanak. Mára már ezekből az anyagokból is széles választék áll rendelkezésünkre, ezért garantáltan találunk olyan színt és mintát, amely beleillik az enteriőrbe.

Ha a sötétítő függöny inkább dekorációként szolgál, akkor nem feltétlen szükséges ragaszkodni a fénykizáró anyagokhoz. A sötétítő anyagok is gátolják a fény direkt beáramlását, de nem sötétítik be a szobát maximálisan. Olyan helyiségekbe ajánljuk, ahol a függöny célja, hogy melegséget, otthonos hangulatot teremtsen a szobában. Finoman lágyítják a teret, stílusosan öltöztetik az ablakokat, illetve a szobát. Dekorsálként is funkcionálhatnak, keretbe foglalva az ablakokat. Készülhetnek fényes vagy matt, mintás vagy egyszínű anyagból, választékból határ a csillagos ég.

Márvány utcai bemutatótermünkben személyes tanácsadással segítünk a választásban. Gyakran ajánljuk Érdeklődőinknek, hogy készítsenek fényképet az ablakokról, illetve a szobáról, ahova a függönyt szeretnék felhelyezni, így a tanácsadásunk is pontosabb lesz.

Kapcsolódó termékek:

Ügyfélszolgálat

H-P: 10:00 – 15:00h

Tapétázás, függöny varrás, lakberendezés tanácsadás

Kedves Vásárlónk!

Üzletünk Május 1-én szerdán zárva tart.
Nyitás 2024. Május 2-án 10 órakor.
 
 

Május 1-én zárva vagyunk!