Keresés
Close this search box.

HARLEQUIN AMAZILIA TAPÉTA ÉS TEXTIL KOLLEKCIÓ

HOME DESIGN BUDA BLOG

Az angol Harlequin Amazilia tapéta kollekciója a kedvenc kollekcióink közé tartozik. Cikkünkből rögtön kiderül, hogy miért!

A katalógusból visszaköszönő gyönyörű minták és színek nappalikban és hálószobákban is tökéletesen megállják a helyüket. Akár a hálószobában az ágy mögötti, vagy előtti falat emeljük ki valamelyik egzotikus mintával, vagy a nappaliban a kanapé elé helyezzük fel a tapétát, csodás eredményt érhetünk el. A kollekcióval harmonizáló textileknek köszönhetően pedig biztosan megtalálhatjuk azt a függöny anyagot vagy bútorszövetet, ami beleillik a környezetbe.

A botanikus virágok, trópusi pillangók és kolibrik, divatos tollmintázatok mind-mind részei a kollekciónak. A minták több színvariációban is elérhetők, visszafogottabb árnyalatoktól kezdve a dominánsabb színekig bárki megtalálhatja a kedvencét. Nálunk a boltban a kolibrik kék változata került a falra, úgyhogy garantálhatjuk, hogy csodásan mutatnak élőben is. 

Üzletünkben a teljes kollekció megtekinthető. Személyes tanácsadással szívesen segítünk megvalósítani a megálmodott összképet!

Böngésszen honlapunkon Harlequin szőnyegeink között! A szőnyeg minták megtekinthetők és megtapinthatók Márvány utcai üzletünkben

Kapcsolódó termékek:

Ügyfélszolgálat

H-P: 10:00 – 15:00h

Tapétázás, függöny varrás, lakberendezés tanácsadás