Függönyök a Te ízlésednek megfelelően

Eleged van a megbízhatatlan cégekből és a rosszul végzett kivitelezésből?Végéhez érkezik az építkezés/felújítás és már csak a függöny van hátra? Home Design függöny szaküzletünkben levesszük a terhet a válladról!

NYÁRI TAPÉTA AJÁNLÓNK

Javában tombol a nyár, de sokan állnak épp egy lakásfelújítás kellős közepén, vagy esetleg már a nyaralás alatt azt tervezgetik, milyen átalakításokba fognak szeptembertől. Ha Te is közéjük tartozol, akkor érdemes elolvasnod blog bejegyzésünket!

LAKBERENDEZÉS KÖRNYEZETTUDATOSAN

Milyen a környezettudatos lakberendezés? Lehet-e a fenntarthatóságot szem előtt tartani egy építkezés vagy lakásfelújítás során? Cikkünkben Járai-Szeglet Orsi lakberendező projektjein keresztül mutatjuk be a lehetőségeket.

ARTE MONSOON 2.0 – ESŐERDŐ IHLETTE TAPÉTA KOLLEKCIÓ

Beérkezett bemutatótermünkbe a belga Arte új tapéta kollekciója, a Monsoon 2.0. A trópusi esőerdők ihlette kollekció mintáiban az élővilág hihetetlen sokfélesége és a növények, állatok változatos színei elevenednek meg.

7 TIPP, HA SZÉP FÜGGÖNYT SZERETNÉL OTTHONRA

Építkezés vagy felújítás előtt állsz? Összeszedtük a legfontosabb szempontokat, amiket érdemes átgondolnod, hogy elégedett legyél a végeredménnyel függönyözés terén.

MIÉRT ÉRDEMES NÁLUNK VÁSÁROLNI?

Tanácstalan lakberendezési kérdésekben? Elégedetlen a vásárlás során tapasztalt kiszolgálással? Mi segítünk, hogy ez ne így legyen!

TAVASZI TAPÉTA VÁLOGATÁS

A tavaszi ébredés nem csak a természetre vonatkozik, hanem ránk is. Több figyelmet fordítunk az otthonunkra, megkezdődik a „tavaszi nagytakarítás” időszaka. Miért ne vágnánk bele éppen most egy kisebb lakásfelújításba is?

HARLEQUIN COLOUR TAPÉTA KOLLEKCIÓ

A kollekció jeligéje: Merjünk színeket használni! Az angol Harlequin márka az egyik kedvencünk, ugyanis verhetetlen növény- és állatmintás tapétákban.